Ett komplett byggföretag

När Peter Naij startade sin byggfirma 1996 bestämde han sig för att vara en smidig samarbetspartner för kunder inom industri, kommun och privat sektor inom allt som rör deras fastigheter. Efter snart tjugo år på marknaden och med 35 anställda byggnadsarbetare tycker han att företaget kommit en bit på väg.

– Vår styrka som byggföretag är att i egen regi hjälpa våra kunder med alla delarna av byggprocessen. Med egna entreprenadmaskiner gör vi grundläggning och schaktarbeten, men även trädgårdsanläggningar. Vi gjuter betongplattor och fundament och våra murare kan hjälpa till med kakel, klinker och annat mureri. Utöver detta hjälper vi självklart till med allt förekommande ”vanligt” byggarbete. Allt är lika intressant för oss – och roligt, säger Peter Naij, VD och ägare av NaijBygg.

– Vi kan i stort sett hjälpa till i alla delar av byggprocessen. Det händer till exempel att vi gör förslagsritningar och layouter för att lösa en ombyggnad av produktionsytor eller kontor. Vi erbjuder även kvalitetsansvar enligt Plan- och bygglagen och ser till att gällande regler och bestämmelser följs. Dessutom kan vi hjälpa till att ta fram bygglovshandlingar, säger Peter Naij.

Alla anställda på NaijBygg har egna ansvarsområden där de alltid är kontaktperson för sin speciella kund. Det innebär stor smidighet för kunden som kan ha en enkel och rak kommunikation med oss så att de vet vem de ska prata med i alla lägen.

– Det gäller att vara bred i sitt tänkande och att vara en seriös samarbetspartner för såväl industrikunder som privata kunder. Vi vill att samarbetet med oss ska löpa så enkelt och smidigt som möjligt. Vår förhoppning är att kunderna ska uppleva oss som ”det lilla företaget med det stora företagets kompetens”, säger Peter Naij.

– Framöver kommer vi att behålla vår inriktning att göra det enkelt för våra kunder genom att vara en komplett leverantör som kan lotsa dem genom hela byggprocessen.

Gör det mesta för de flesta

Bland NaijByggs kunder finns ett antal kommuner i närområdet. Till exempel har vi avtal med Hylte och Gislaveds kommun att sköta löpande underhåll på kommunens fastigheter. Det har hittills inneburit byte av 2 500 m2 tak och byte av 150 fönster på hyresfastigheter samt diverse mindre servicejobb. Vi bygger även prefabricerade pumphus för det kommunala vatten- och avloppsnätet.

Några av våra kunder

kund-gerdmanskund-gislavedkund-icakund-isabergkund-jarnbararenkund-trioplast

Vår VD har ordet

“Det gäller att vara bred i sitt tänkande och att vara en seriös samarbetspartner för såväl industrikunder som privata kunder. Vi vill att arbetet med oss ska löpa så enkelt och smidigt som möjligt..”
Peter Naij
VD Naijbygg

Kontakta oss

Peter Naij
VD

icon-tel Tel. 070 293 39 81
icon-mail peter@naijbygg.se

Håkan Göransson
Projektledning

icon-tel Tel. 070 698 13 73
icon-mail hakan@naijbygg.se

 

icon-kedja

Komplett kedja

Våra tjänster från idé till
färdiga projekt.

TJÄNSTER

 

icon-hjalm

Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av
duktiga medarbetare.

Lediga jobb