bigpic-om

Lediga tjänster

Snickare

NaijBygg är byggföretaget med bredden som spets. Vi hjälper dig med kompletta lösningar från mark och bygglovshantering till färdig byggnad. Våra uppdragsgivare är industrin, kommuner och privatpersoner.   Företaget omsätter idag 160 miljoner.

Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 260 miljoner. Koncernen har ca 85 anställda och består av 4 systerbolag NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik och NaijFast.

NaijBygg erbjuder dig en spännande arbetsplats som drivs av framåtanda och viljan att växa och förbättra. Genom erfarenhet, kompetens, nyfikenhet och ett stort driv hjälper NaijBygg sina kunder att få det de önskar

För att kunna fortsätta den starka tillväxten och möta en ökad efterfrågan behöver vi förstärka teamet med snickare. Vi expanderar i Halmstad och söker därför snickare till vår nya filial. Vi söker även snickare till vår enhet i Smålandsstenar.

Arbetet innebär traditionellt snickeri- och betongarbete efter kundernas önskemål. Du blir en i ett gäng på ca 55 personer som tycker det är kul att jobba och skapa.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har yrkesbevis och flera års erfarenhet av snickeriarbete och ritningsläsning.

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du har ett prestigelöst och lösningsorienterat arbetssätt med en affärsmässig förståelse. Hos oss är det högt tempo med många spännande projekt igång samtidigt. Du är driven och praktisk lagd. Du har ordningssinne och stor känsla för kvalité. Du har lätt för att samarbeta i grupp och du är van att ta eget ansvar för din arbetsuppgift.

Du har B-körkort

Vill du veta mer om tjänsten ring Britt Stenberg, tel: 070-345 46 18, mail: britt@naijbygg.se.

Skicka din ansökan senast 2020-09-04

Välkommen med din ansökan!